Najzabawniejsze są reakcje innych osób, kiedy ktoś ze znajomych zwróci się do mnie po przezwisku w miejscu publicznym

| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Al_Hadzi pisze:kiedyś przezywano mnie Gumiś

...feniks pisze:Al_Hadzi pisze:kiedyś przezywano mnie Gumiś
Hihihi to jesteśmy z tej samej "bajki"![]()

Al_Hadzi pisze:I tak i nie.. tak dlatego ze umiem mówić głosem Tołdiego....
Al_Hadzi pisze:Bylo nawet kilka zabawnych sytuacji z tym. Będąc razu pewnego w jednym z Wojewódzkich Ośrodków Dokumentacji Geodezyjnej i wprowadzając tam dane do systemu GIS (przez kilka dni pod rzad).. na przeciwko mnie siedział starszy pan - urzędnik tego ośrodka. Wszyscy, którzy tam mnie odwiedzali, bądź przychodzili/przechodzili zwracali się do mnie per "Gumiś" (w całej branży w moim rodzinnym mieście znano mnie pod tym przezwiskiem). Po kilku dniach ( ten skądinąd bardzo sympatyczny i uprzejmy pan ) chcąc mnie o coś zapytać wstał, poprawił marynarkę, po czym tonem jak najbardziej poważnym rozpoczął zdanie od "Panie Gumisiu" ... On myślał ze ja się tak nazywam. ~:kabel:

CiasteczkowyPotwór pisze:Lepsze od "Pan Pikuś"![]()
Jeszcze zapomniałam dodać Cyganeczkę i Czarną. No i "Brudne Oczy Masz"
skąd to się wzięło?
podchwycili jeden od drugiego, że mam tak czarne oczy, że pewnie brudne i nie myje, za każdym razem mi to powtarzali, gdy się do mnie zwracali
A ja płakałam 

Wróć do Nasz charakter, wygląd
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości